وب سایت رسمی

مجموعه های مجتمع امیر کبیر

دبیرستان پسرانه غیردولتی امیر کبیر

معاونت پرورشی مجتمع امیر کبیر

این قسمت برای توضیحات معاونت پرورشی می باشد. هر آنچه ئلازم است در اینجا توضیح داده شود

معاونت آموزشی مجتمع امیر کبیر

این قسمت برای توضیحات معاونت آموزشی می باشد. هر آنچه ئلازم است در اینجا توضیح داده شود

مدیریت مجتمع امیر کبیر

این قسمت برای توضیحات مدیریت می باشد. هر آنچه ئلازم است در اینجا توضیح داده شود

درباره مجتمع آموزشی پسرانه امیر کبیر

دبیرستان پسرانه امیر کبیر

• مجموعه آموزشی و فرهنگی غیر دولتی رهپویان امیرکبیر

در سال ۱۳۷۵ با هدف ارائه روش های نوین آموزشی و ارتقاء سطح علمی و اخلاقی دانش آموزان ، با توجه به روش های نوین آموزشی تاسیس گردید.

• به لطف پروردگار در طول سالیان سپری شده این مجموعه با ارائه کارگاه ها و کلاس های آموزشی و ورزشی همچون رباتیک و مدرسه ی بسکتبال سعی در رشد هرچه بیشتر استعداد ها و هدفمندی برنامه ریزی تحصیلی فرزندان ایران عزیزمان نائل آمدیم.

• کادر آموزشی این دبیرستان هم اکنون به پشتیبانی هفده سال سابقه درخشان در آزمون های سراسری و آزاد و به یاری اعتماد شما عزیزان استوار تر از همیشه به راه خود ادامه میدهد.

• تماس با مجتمع آموزشی امیر کبیر

آدرس : تهران – خیابان خواجه عبدالله انصاری – تقاطع شهید عراقی – کوچه شهید عابدی – پلاک ۲۱
    تلفن های تماس : ۲۲۵۱۵۵۷۵ – ۲۲۵۱۷۰۶۸
    پست الکترونیکی : info@amirkabir.sch.ir